Electronlinks - Bespaar je het overtikken van de URL uit ElectronOns Electron magazine staat bomvol goede, leuke en leerzame artikelen. Alle VERON leden krijgen het blad iedere maand in de bus. Bovendien staan er vaak de nodige doorverwijzingen in een artikel. Bijvoorbeeld om meer achtergrond informatie te bieden. Immers, de ruimte in Electron voor een artikel is helaas niet onbegrensd. Echt handig is dat handmatig overtikken van die zogenaamde  “Electronlinks” niet. Dus vandaar dat we hieronder al deze links uit de meest recente Electron handig aanklikbaar beschikbaar maken. Voor direct aanklikbare links uit eerdere Electrons verwijzen we naar deze pagina.


Electron december 2019

DvdRA

Koos Fockens PA0KDF Amateur van het jaar

Homebrew Heroes

Plezier bij solderen op het Jeugdplein

HF-rubriek

HF-dag

DX-nieuws

VERON Afdelingscompetitie

Op de website afdelingscompetitie.veron.nl vind je meer informatie over de competitie met diverse tips en altijd de actuele tussenstand. Wanneer je problemen hebt met het invoeren van gegevens, dan kun je dit zo spoedig mogelijk laten weten. Gebruik hiervoor het e-mailadres contest@veron.nl.

JOTA/JOTI 2019

45 jaar JOTA Pakaweversgroep

 JOTA/JOTI: Ervaringen in Luxemburg

Kristallen voor zenders van voor 1965

NL Post

Super Frequency List on CD

 De NLC-Luisterwedstrijden

 Andere wedstrijden voor luisteramateurs

  • Voor de details, zoals reglementen, verwijs ik naar de informatie die je kunt vinden via de website van PG7V: www.contestkalender.nl. Ook kun je met al je contestvragen bij mij terecht: Ruud Ivens, NL290, e-mail NL290@veron.nl .

 28 MHz SWL Contest 2019

  • De logs moeten uiterlijk op 31 januari 2020 verzonden zijn aan de contestmanager: Ruud Ivens NL290 NL290@veron.nl .

Antennemetingen Meppel

  • Voor vragen over of aanmelden voor de antennemetingen kunt u mailen naar: a32@veron.nl.

QRV op QR-100

Kramen en stands huren voor 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt 2020

WRC-2019 in Sharm El-Sheikh (Egypte)

VHF en Hoger

Direwolf APRS-controlller

Vossenjagen

  • Om op de hoogte te blijven van de laatste mededelingen kunt u zich vrijblijvend abonneren op de wekelijkse “vossenjacht Info 2m/80m nieuwsbrief” door een email te sturen naar ardf@veron.nl

Electronlinks behorende bij eerdere Electrons?

Die hebben we natuurlijk ook nog bewaard. Kijk voor die eerdere links op deze pagina. Daar is een onderverdeling per jaargang gemaakt. Al met al een enorme verzameling links die we ook nog eens actualiseren indien nodig.