Gouden Speld voor Jeffrey PH7GIS

Jeffrey PH7GIS

Gouden Speld uitreiking door PA1CW aan PH7GIS

De Algemene Ledenvergadering van VERON afdeling A59 Nieuwe Waterweg werd dit jaar bijgewoond door een lid van het VERON Hoofdbestuur. En dit lid, Theo PA1CW, had een aangename verrassing in petto.

Naast het bijwonen van deze vergadering, kwam Theo namelijk ook het één en ander vertellen over het belang van vrijwilligers in organisaties. Niet alleen in de afdelingen, maar ook voor de landelijke organisatie van verenigingen. Denk hierbij aan het vele werk dat binnen de verschillende commissies en werkgroepen van de VERON wordt verricht door vrijwilligers.

Afdelings websites

Theo haalde aan dat één van deze vrijwilligers een aantal jaren heel veel werk heeft verzet voor de doorontwikkeling van de landelijke website alsmede de vele afdelingswebsites van de VERON.

Nietsvermoedend werd Jeffrey PH7GIS verrast met de mededeling, dat het hoofdbestuur van de VERON heeft besloten om hem te waarderen met de Gouden Speld. En hem hiermee te bedanken voor al het werk en inzet die hij de afgelopen jaren heeft verricht.

ICT-commissie

Jeffrey heeft onlangs vanwege privé redenen besloten om zijn werkzaamheden als lid van de ICT-Commissie te stoppen.

Namens de leden van de afdeling A59 van harte gefeliciteerd met deze fantastische beloning. En uiteraard ook bedankt voor wat je voor de afdeling hebt gedaan tot nu toe !